Forældresamarbejde om sprogstimulering. - Hvorfor og hvordan?

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt

vecteezy_mother-reading-book-a-little-baby_1219338

Forældresamarbejde om sprogstimulering. - Hvorfor og hvordan?

Står du som dagplejer, børnepasser eller pædagog med ansvar for de 0-3 åriges sprogtilegnelse, og synes du det er svært at opnå et godt samarbejde med forældrene omkring sprogstimuleringen? 

På onlinekurset "Forældresamarbejde om sprogstimulering. - Hvorfor og hvordan?" får du viden om, hvorfor forældresamarbejde omkring sprogstimuleringen er af stor betydning samt ideer til, hvordan du bedst kan vejlede forældrene, så I sammen styrker barnets sprogtilegnelse. Vi kommer ligeledes omkring, hvordan du vejleder forældre til børn med mere end et sprog, og på hvilken måde de kan understøtte barnets sprogtilegnelse på begge sprog.

Derudover indeholder kurset arbejdsark til planlægning af forældresamarbejdet omkring det enkelte barns sprogstimulering.

Kurset ledes af talepædagog Pia Høgh, som benytter sig af sin talepædagogiske viden om den tidlige sprogudvikling, sprogstimulerende aktiviteter, hjernens udvikling, leg og aktivitet til at understøtte dig til at stimulere og motivere børnene. Derudover vejleder hun i, hvordan du udnytter dagligdagens situationer og aktiviteter til at understøtte børnenes sproglige udvikling bedst muligt.

DKK 279,20
Samlet beløb DKK 279,20

Betalingsmetode

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.